top of page
  • Writer's pictureelisabeth smits

7 Planeten retrograde: wat betekent dat voor jou?

https://www.youtube.com/watch?v=Vg8g33LXyh8&t=1635s


Toen ik vanochtend m'n info kanalen bekeek, las ik een bericht dat er op dit moment 7 Planeten retrograde zijn. Dat is nogal wat want als een planeet retrograde is dan heeft dat z'n effect op de aarde/ mens, dier, natuur. Ik werd meteen nieuwsgierig wat dat voor mij en jou zou kunnen betekenen. In deze reading leg ik eerst 2 kaarten die iets zeggen over het spirituele en aardse aspect van dit Planeten spektakel. Vervolgens kijk ik per planeet wat we hiervan mogen leren/ opsteken. Leuk als je in de comments laat weten wat deze retrograde met jou doet en of je een van de thema's herkent. veel wijsheid gewenst! liefs


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page